PostHeaderIcon Köszöntjük weblapunkon

PostHeaderIcon Színházi szervezés

Kedves Egyesületi Tagunk, Barátunk!

   Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében az Operettbarátok Bérlet 1. előadására 2017. január 17-én (kedd) du. 14 óra 30 perckor Jászberényből induló Fehér János különjáratú autóbuszára Jászfényszarun a Városháza előtti gyülekezéssel, 15 órakor kifelé haladva a buszmegállókban megállva Hatvanon át a Budapesti Operettszínházba megyünk (VI. Nagymező utca 17. Telefon: 472-2030) Tolcsvay László - Müller Péter - Müller Péter Sziámi: Isten pénze című musicalt megnézni.

 

 

PostHeaderIcon XXIV. FÉBE Jótékonysági műsoros est és bál

   febe bal

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete Elnöksége szeptember 24-i ülésén megerősítette korábbi döntését, hogy XXIV. alkalommal is megrendezi jótékonysági műsoros estet és bált. A szokásoknak megfelelően február harmadik szombatján 18-án 18 órakor kezdődik a rendezvény.

 

PostHeaderIcon Gyászhír

kiss szidonia

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete Elnöksége
fájó szívvel tudatja, hogy

KISS SZIDÓNIA
1926 - 2017


egyesületünk megalakulását előkészítő bizottságának
tagja és két cikluson át elnökségének tagja,
nyugalmazott tanítónő

2017. január 2-án elhunyt.

Temetésére Jászfényszarun
2017. január 9-én (hétfőn)
14 óra 45 perckor
a Szent Imre (Alsó) temetőben kerül sor.

 Előtte 14 órakor a jászfényszarui
Rk. templomban gyászmise lesz.


A FÉBE emlékét kegyelettel megőrzi!

Gyászjelentés megtekintése>>>

 

 

PostHeaderIcon Nosztalgiavetítés a Városi Értéktárban

nosztalgia vetites 20161121  

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete a Városi Értéktárban novembertől márciusig kéthetente hétfői napokon (emlékezve, hogy hajdanán ezen a napon a televízióban adásszünet volt) nosztalgiavetítést tart. A jászfényszarui eseményeken, rendezvényeken anno felvett videoszalagok digitalizálásával lehetővé vált, hogy felidézzük településünk fontosabb kulturális, egyéb eseményeit. A vetítéseken való részvételre a Városi Értéktár (Szentcsalád tér 12.) közösségi helysége ad lehetőséget.
Vetítési napok:
   2017. január 9-én 16 órakor
Az I. Iskolai jótékonysági bál (1996. január) műsorának vetítése
   2017. január 23-án 16 órakor
A FÉBE II. Jótékonysági műsoros est és bál (1994. február) műsorának vetítése
   2017. február 6-án 16 órakor
Az II. Iskolai jótékonysági bál (1997. január) műsorának vetítése
   Nézzük meg, éljük át újból, ismerjünk magunkra, nosztalgiázzunk együtt egy tea mellett, a település történelmének egy pillanatáról.
  
Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Tóth Tibor

 

PostHeaderIcon "Professzor tájszólással"

dobak miklos  

Újságok szűnnek meg és indulnak újak. 2016 októberében jelent meg I. évfolyam 1. száma a BOOM Magazin üzleti inspiráció menedzsereknek címmel elsősorban az üzleti életben dolgozó vezetőknek. A színes magazin jó minőségű papírra nyomva 84 oldalon színvonalas, változatos tartalommal sokak tetszését elnyerheti, ezért minden bizonnyal sok évfolyamot megél.

 

PostHeaderIcon Jászsági Évkönyv - 2016

jaszsagi evkonyv 2016 

A Jászsági Évkönyv Alapítvány által december elején került kiadásra, a Pethő László ny. főiskolai tanár, egyetemi decens által alapított és szerkesztett Jászsági Évkönyv sorrendben a huszonnegyedik kötete. A Jászsági Évkönyv 312 oldalán öt fejezetben 26 írást, tanulmányt tartalmaz. Szép és tartalmas ajándék.

 

PostHeaderIcon Áldott, békés ünnepeket!

febe karacsony 2016

 

PostHeaderIcon Penczner Pál születésének centenáriumi ünnepsége

2016 penczner pal 1 2016 penczner pal 2

   A Nagyiskolai tábla avatását követően a Régi Kaszinó étterem és kávézóban folytatódott Penczner Pál születésének centenáriumi ünnepsége. A rendezvény keretében emlékeztünk Jászfényszaru város első díszpolgárára, bemutatásra került a Penczner Pál Jubileumi emlékérem és a településnek adományozott eredeti és másolati képéből kiállítás nyílt.

 

PostHeaderIcon Igazgatók Táblája avatás

  2016 igazgatok tablajaBensőséges, méltóságteljes ünnepség keretében nagy érdeklődés mellett 2016. december 3-án felavatásra kertült az Igazgatók Táblája a Nagyiskola emeleti előterében.
A FÉBE kezdeményezéséhez, illetve annak anyagi megvalósításához Jászfényszaru Város Önkormányzata, a Jászfényszaru az Oktatásért Alapítvány és a Jászfényszaruért Alapítvány csatlakozott.

 

PostHeaderIcon Színházi szervezés

                        
Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2016. december 9-én (pénteken) 16 óra 30 perckor Jászberényből induló autóbuszra, majd 17 órakor a Jászfényszaru Városházától kifelé haladva a helyi autóbuszmegállókban jobb oldalon lehet felszállni és Hatvanon át az autópályán megyünk a József Attila Színházba Bánffy bérlet 3. előadására (Budapest, Váci út 63. Telefon: 270-7514). Bohumil Hrabal: Sörgyári capriccio vígjátékot két felvonásban megnézni.

 
Bejelentkezés
Levelezés

Be kell jelentkezni!

Beérkezett üzenetek

Be kell jelentkezni!

Jelenleg Online
Nincs
Eddig
Regisztrált tagok : 127
Utoljára regisztrált : ylakucy
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 1 új regisztrált
A hónapban : 3 új regisztrált
Eseménynaptár
Regisztrált tagjaink