Válasszon nyelvet
Hungarian Czech Dutch English French Italian Polish Romanian Russian
Elnökségi ülés
Közgyűlés
Közhasznúsági jelentések
1%-os felajánlás
Kapcsolataink
Mi újság Fényszarun?

PostHeaderIcon Köszöntjük weblapunkon

PostHeaderIcon Óévbúcsúztató családi hangulatban

 

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete Jászfényszaru Város Önkormányzata által biztosított pályázati keretből, együttműködve Vágó Tibor üzemeltetővel a Régi Kaszinó étterem és kávézó nagytermében 2014. december 28-án teltházas, nagyszabású óévbúcsúztató zenés gálaestet szervezett.

Oevbucsuztato

 

PostHeaderIcon Színházi szervezés

A FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2015. március 17-én (kedd) 17 órakor - erre az előadásra utolsó alkalommal - különjáratú autóbuszt indít Budapestre. A Budapesti Operettszínházba (1065 Budapest, Nagymező utca 17.) a 19 órakor kezdődő Gérard Presgurvic: Rómeó és Júlia musicalt nézzük meg.

 

PostHeaderIcon "Hazalátogatott" az olimpiai bajnok

Gyenge Valéria (Garai Jánosné) (Budapest, 1933-) Kanadában elő olimpiai bajnok, magyar úszónő, fotóművész, író 2014. december 9-től január 5-ig közel egy hónapot töltött szülőhazájában. Édesapja Gyenge Imre szülőhelyére, a szűkebb szülőföldre, Jászfényszarura december 22-én az elszármazottakat is tömörítő Fényszaruiak Baráti Egyesület meghívására városunkba is ellátogatott. A FÉBE elnökségének tagjai Mészáros László, Tamus Béla és Tóth Tibor fogadta.

 GyengeValeria

 

PostHeaderIcon SZJA 1 %-os felajánlásának kérése

Kedves Támogatónk!

Tájékoztatjuk, hogy a „Jászfényszaruért” Alapítvány számlájára 1%-os felajánlásként 2014-ben 330 ezer Ft, a Fényszaruiak Baráti Egyesületére 210 ezer Ft érkezett, melyet a rendelkezőknek ezúton is tisztelettel megköszönünk.

 

PostHeaderIcon XXII. Jótékonysági műsoros est és bál

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete Elnöksége november 22-i ülésén többek között döntött, hogy XXII. alkalommal is megrendezi jótékonysági műsoros estet és bált.

A szokásoknak megfelelően február harmadik szombatján 21-én 18 órakor kezdődik a rendezvény. Fővédnök: Farkas Sándor, a Saturnus Kft. ügyvezető igazgatója.Az est díszvendége:Ézsiás László látássérült költő, előadóművész.

 

 

PostHeaderIcon Jászsági évkönyv - 2014

Jászberényben november 27-én a Városi Könyvtár tanácstermében nagyszámú

érdeklődő előtt mutatták be a sajtóképviselőinek sorrenden a huszonkettedik

Jászsági Évkönyv 2014 évi számát.

Jászsági évkönyv 2014

 

PostHeaderIcon X. Jubileumi Fórum Jászberényben

A jászsági települések baráti társaságai, egyesületei vezetőinek X. jubileumi fórumának megszervezését 2014. október 11-ére a jászberényi Városvédő és Szépítő Egyesület vállalta magára. A találkozóhoz méltóbb helyszínt nem választhattak a rendezők, mint a Rákóczi út 40 szám alatti Szikra Galériát.

Jasz barati 2014

 

PostHeaderIcon Szerelmem, Sárdy - zenés est a Régi kaszinóban

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete - Jászfényszaru Város Önkormányzata által biztosított pályázati keretéből – együtt működve a Vágó Tibor üzemeltetővel a Régi Kaszinó étterem és kávézó nagytermében 2014. november 30-án (vasárnap) teltházas nagysikerű zenés estet szervezett.

 

PostHeaderIcon Kellemes Ünnepeket

          Kellemes Karácsonyi ünnepeket és           Boldog Új évet Kíván

karacsony

      A FÉBE                    és  a  Fényszaruért alapítvány

    elnöksége                              kratóriuma

 

PostHeaderIcon Színházi szervezés

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2014. december 12-én (péntek) 17 órakor a Jászberényből jövő autóbuszra jobb oldalon lévő helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk Gödöllő irányába különjárati autóbusszal Budapestre József Attila Színház (1134. Budapest, Váci út 63.) Bánffy bérlet – 3. előadása Görgey Gábor: Komámasszony, hol a stukker? vígjátékot két részben megnézni.

 
Bejelentkezés
Levelezés

Be kell jelentkezni!

Beérkezett üzenetek

Be kell jelentkezni!

Jelenleg Online
Nincs
Eddig
Regisztrált tagok : 47
Utoljára regisztrált : Adoquqy
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 3 új regisztrált
Eseménynaptár
Regisztrált tagjaink