febe fejlec lekerekitett

Kedves Egyesületi Tagunk, Barátunk!

Egyesületünk 2018. február 17-én (szombaton) este 18 órai kezdettel, XXV. alkalommal - egyben utójára - rendez zártkörű jubileumi jótékonysági műsoros estet és bált, melyre Önt és kedves családját tisztelettel meghívjuk.

   A rendezvény tiszta bevétele a FÉBE és a „Jászfényszaruért” Alapítvány 25 éves jubileumára kiadandó könyv megjelentetését szolgálja.

A rendezvény fővédnöke:

Dr. Dobák Miklós, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára, Jászfényszaru Város Díszpolgára, a FÉBE Örökös Tagja cím birtokosa,
Győriné dr. Czeglédi Márta, Jászfényszaru Város polgármestere, a FÉBE Örökös Tagja cím birtokosa

A rendezvény díszvendége:

Janza Kata eMeRTon-díjas színésznő, musicalénekes

A rendezvény műsorvezető:

Solti Lilla M1 Híradó külpolitikai szerkesztője
Zsámboki Zsolt műsorvezető, szerkesztő

A műsorban fellépnek:      

Janza Kata, Ézsiás László előadóművész, Horváth Áron cimbalom virtuóz, Jakus Tímea színművész, Szabó Krisztina énekművész

A műsort vacsora követi. A vacsora Vágó Tibor specialitásai: Vörösáfonyás jérce galantin salátaágyon zöldfűszeres öntettel; erdei gombás rostélyos, töltött csirkecombfilé, burgonya fánk, zöldséges rizs, helyi házi vegyes saláta; jubileumi tortaszelet. Pogácsa, ásványvíz, pezsgő.

   A nyitótáncot bemutatják az Iglice Gyermeknéptánc Együttes tagjai, a táncot betanította Péter Szilárd és Havrán Bettina táncpedagógusok.

   A báli zenét a nosztalgia jegyében az első bálra emlékezve, énekessel kibővített GOLF együttes szolgáltatja.

Éjfélkor tombolasorsolásra, bál szépe és udvarhölgyei cím átadására kerül sor.

Az utolsó keringőt a zenekar 03 óra 30 perckor játssza.

   A rendezvény előző évi anyagi támogatói voltak: Prof. Dr. Dobák Miklós és családja Budaörs, Samsung Electronics Magyar Zrt., Szabó László Jászberény, Pócs János országgyűlési képviselő, Saturnus Kft. Győriné dr. Czeglédi Márta és családja Jászfényszaru, Németh András Jászberény, Bali Kft. Jászfényszaru, Gergely Bertalan Eger, Molnár Andrea Jászfényszaru, Pál Bertalan és családja Mezőtúr Dr. Nagy Zsuzsanna Gárdony, Zilbauer János és Bali Ildikó Budapest, Dr. Harangozó Imre Budapest.
   Várjuk a 2017 évi támogatók adományait.

   Tombola tárgy felajánlást, jótékonysági célra köszönettel vesszük és elfogadjuk, az adományozók neveit a helyi újságban közzétesszük.

   A terem dekorációját Harmathné Boros Mária végzi, virág kompozíciót Görbéné Réz Enikő állítja össze, a hangosítást Harnos Attila és Fekete Imre biztosítja.

   A Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár nagytermében a földszinten és a galérián kisebb és nagyobb asztaloknál tudunk a rendezvényre elhelyezést biztosítani.

   A belépő jegyek asztalfoglalással a jubileumra való tekintettel csökkentett áron, a földszinten 7000,- és 5000,- Ft/fő, a galérián 5000,- Ft/fő vásárolható meg. A jegyek megvásárlására - kedd és csütörtöki napokon 14 és 18 óra között - a Városi Értéktárban (Szentcsalád tér 12.) személyesen 2018. február 14-ig Tóth Tibornál lehet. A részvételi szándékukat a következő elérhetőségeken is - e-mail címen Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy +36/30-337-3336 mobiltelefonon, vonalas telefonon 06-57-660-800 - jelezhetik. A jelentkezési sorrendnek megfelelően mindenki kiválaszthatja a még rendelkezésre álló helyek közül a számára legmegfelelőbbet.

   A megrendelt, lekötött jegy árát lemondás esetén jótékonysági célra használjuk fel.

   Felülfizetést köszönettel veszünk.

   A jelentkezők február elején kapják meg a nyomdai báli meghívót.

Jászfényszaru, 2018. január 19.

                                                           Baráti üdvözlettel:    

                   Tóth Tibor                                                                        Mészáros László

                         elnök                                                                                     titkár{jcomments off}