febe fejlec lekerekitett

Fényszaruiak Baráti Egyesülete

Jászfényszaru, Fürst Sándor út 1.
www.febe.hu, E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kedves Egyesületi Tagunk, Barátunk!

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2010. március 6-án (szombat) du. 17 órakor24 a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Budapest Játékszín (VI. Teréz krt 48.) Donald Churchill: Édes bosszú című vígjátékot két részben megnézni.


Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 21 óra 30 perckor, várhatóan 22 óra 45 percre érkezünk haza.


Szereplők: Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Kökényessy Ági vagy Tóth Auguszta.

Zenei összeállítás: Kocsák Tibor Díszlettervező: Vayer Tamás Jelmeztervező: Vágó Nelly
Rendező munkatársa: Czipó Gabriella Rendező: Szirtes Tamás


Az Édes bosszú komédia, a műfaj legjobb hagyományai szerint: szellemes, finom, helyenként sikamlós. A történet mulatságos, életteli, a jelenetek alkalmat adnak a vígjátékok és a váratlan fordulatok mestereinek egy-egy parádés alakításra.


Donald Churchill írói karrierje 1960-ban kezdődött és élete végéig sikeresen művelte párhuzamosan a színészi és írói hivatást. Az Édes bosszú magyarországi ősbemutató a Játékszín Terézkörúti Színházban, s egyben a szerző első magyar nyelvű premierje is.


Az előadásra 2.300 Ft/db és 2.600,- Ft/db helyáron tudunk jegyeket biztosítani.

Az autóbusz költség: 1.500,- Ft/fő

Jelentkezni folyamatosan Tóth Tibornál 30-3373336 vagy este a 57-422-871 telefon számokon, vagy napközben délelőtt személyesen a Rimóczi-kastélyban lehet.

A jelentkezőknek jó szórakozást kívánok.

Jászfényszaru, 2010. február 5.


Baráti üdvözlettel:
Tóth Tibor
szervező