febe fejlec lekerekitett

Gyere, várunk, Neked rendezzük!



Januári lapszámunkban közzé tettük polgármester asszonyunk felhívását a 1975. körül és azt követően született, továbbtanuló vagy végzett technikusok, diplomás fiatalok felé. Várunk haza, gondoljuk együtt tovább városunk fejlődését, közös dolgainkat!

A Fiatal talentumok Jászfényszaruért találkozóra 2010. április 30-án (pénteken) a Petőfi Művelődési Ház nagytermében 17 órakor kerül sor. A rendezvény fővédnöke a város polgármestere, Győriné dr. Czeglédi Márta, védnökei pedig Jászfényszaru öt díszpolgára. A regisztrációt követően a nyitó előadást Az „írástudók” felelőssége – gyökereink és jövőnk címmel Prof. Dr. Dobák Miklós, a Budapesti Corvinus Egyetem tanszékvezetője, a Vezetéstudományi Intézet igazgatója tartja. A magyar gazdaság egy globális cég szempontjából, különös tekintettel a humán tőke szerepéről Dr. Facskó István, a Samsung Electronics Magyar Zrt. alelnöke szól. Szabó Imrefia Béla tanár, szobrászművész A magyar művészet szerepe a világban címmel tart összegzést. Mindhárom előadó Jászfényszaru város díszpolgára. A fiatal talentumok képviseletében az Értelmiségi szerep – közös felelősségünk címmel Kauzli Katalin közgazdász, Hulyák Róbert kommunikációs technikai mérnök és Kotánné Kovács Tímea tanár mondja el gondolatait a jelenlévőknek. Farkas Kristóf Vince végzős egyetemi hallgató pedig Régen is voltak „talentumok”, Jászfényszaru neves szülötteiről tart korreferátumot.

A szerény vacsorát a fiatal talentumok - Borostyán Táncklub volt tagjai, Dobák Attila, Iglice Gyermeknéptánc Együttes, Pető Edina - 35 perces kulturális műsora követi. Az est hátralévő részében a baráti beszélgetésé, a zenéé, a táncé lesz a főszerep. Billentyűs hangszeren Puskás István művésztanár játszik.
Továbbra is várjuk regisztrációdat a találkozón való részvételre, melyet a
www.jaszfenyszaru.hu honlap kezdőlapján a jobb felső sarokban tehetsz meg, de a nyomdai meghívódban található visszajelző kártyával is megteheted április 23-ig.

Gyere, várunk, Neked rendezzük!

A szakmai kompetenciák feltérképezése és a további együttműködés céljából köszönettel vesszük, ha magyar és idegen nyelvű önéletrajzod hozod a találkozóra vagy elküldöd a
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Tóth Tibor