febe fejlec lekerekitett

Kedves Bérlettulajdonos, Egyesületi Tagunk, Barátunk!

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2011. október21-én (péntek) 17 órakor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Budapestre József Attila Színház (1134. Budapest, Váci út 63.) Bánffy bérlet – 1. előadása Alekszej Arbuzov: Kései találkozás romantikus történet két részben megnézni.

 

Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 21 óra 15 perc, várhatóan 22 óra 20 percre érkezünk haza.

 

Szereplők: Huszti Péter és Piros Ildikó

Játékmester: Tatár Eszter Rendező: Kerényi Imre

A tengerparti gyógyszálló betege éjszakánként meglepő dolgokat művel; mezítláb mászik az ablakon át, hogy etesse a sirályokat és énekeljen a szanatórium holdfényes kertjében. A főorvos magához rendeli, hogy számon kérje rajta, miért nem tartja be a gyógyintézmény rendjét. A nő és a férfi vitájából lobban lángra a szerelem. A tisztességben megőszült férfi és nő "kései találkozásának" történetét idézi meg a színdarab. Bájjal és humorral, könnyből és mosolyból szőtt mese a szerelemről. Tolnay Klári és Mensáros László legendás szerepét most Piros Ildikó és Huszti Péter alakítja.

Az előadás Alekszej Arbuzov örökösének engedélyével a RAO és a Hofra Kft. közvetítésével jött létre

Az előadásra egy előadás árát 1950,- Ft/fő, és az úti költséget 1700,- Ft/fő hozza magával, összesen 3650,- Ft/fő.

 

Akadályoztatás esetén, valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy a költséget kifizetni.

 

A bérletek a buszon kerülnek kiosztásra. A bérlettulajdonosoknak jó szórakozást kívánok!

Jászfényszaru, 2011. szeptember 30.

Baráti üdvözlettel:

Tóth Tibor

szervező