febe fejlec lekerekitett

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2012. január 28-án (szombat) 17 órakor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal RAM Colosseum Budapest (Budapest, Kárpát utca 23-25.) a főváros első élményszínházában Dumas-Szomor György-Pozsgai Zsolt: Monte Cristo grófja musicalt megnézni.

 

Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 21 óra 30 perc várhatóan 22 óra 30 percre érkezünk haza.

Szereplők: Vastag Tamás, Szomor György, Gulyás Attila, Gubik Petra, Csomós Lajos,
Bartus Gyula, Vasvári Csaba, Szőke Pál, Szőke Norbert, Gábor Anita, Tatár Bianka, Katkó Ferenc, Gerner Csaba, Lapis Erika, Czitor Attila, Vadász Gábor.

 

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát. Hosszú éveket tölt börtönben, amikor egy ismeretlen börtöntárs halála révén megszökhet – és egyben birtokosa egy csodálatos vagyonnak is. Elindul tehát, mint Monte Cristo grófja, hogy bosszút álljon megnyomorítóin. A párizsi elit azokból áll, akik őt annak idején bebörtönöztették. Köztük valamikori menyasszonya, és annak fia. A gazdag gróf nem válogat az eszközökben – de vajon meddig tud elmenni bosszúvágyában? Mikor jön el az idő, amikor már érzelmei megakadályozzák a teljes leszámolást? Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély – minden együtt a színpadi műben, ahogy Dumas örökérvényű regényében is. Szomor György dalaival igazi musicalként mutatkozik meg a klasszikus alkotás.

Az előadásra 4.500 Ft/db helyáron tudunk jegyeket biztosítani.

Az autóbusz költség: 1.700,- Ft/fő

Jelentkezni folyamatosan Tóth Tibornál 30-3373336 vagy este a 57-422-871 telefon számokon, vagy napközben személyesen a Rimóczi-kastélyban lehet.
A jelentkezőknek jó szórakozást kívánok.