febe fejlec lekerekitett

Kedves Egyesületi Tagunk, Barátunk!

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2012. augusztus 18-án (szombaton) kirándulással egybekötött színházlátogatás szervez különjárati autóbusszal Komáromba a Magyar Lovas Színházba (Komárom, Lovarda tér 4.) a HONFOGLALÁS című magyar rockoperát megnézni.

Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 21.30 óra, várhatóan 23.30 órára érkezünk haza.

A Magyar Lovas Színház ebben az évben is hű marad ahhoz a hagyományához, hogy évről évre új, nagyszabású, történelmi zenés darabot mutat be.
A múlt év fergeteges sikere a Trója után, most igazi magyar témához nyúltunk.
A mindenki által jól ismert Honfoglalás című magyar film Franco Nero főszereplésével, most életre kel itt Komáromban, egy rendhagyó helyszínen, parádés szereposztásban.
A film alkotói Koltay Gábor, Koltay Gergely és Szűts István, valamint a Lovas Színház vezetői hisznek abban, hogy ez a gyönyörű téma színpadra alkalmazva is hatalmas sikert arat majd és elviszi hírünket a világban.
Célunk, hogy a magyar fiataloknak megmutassuk, hogyan vert gyökeret a mi csodálatos népünk itt Európa szívében.
„A szállj, szállj sólyom szárnyán” című dal szerzői és Pintér Tibor a darab rendezője, gondoskodnak arról, hogy az előadás egy feledhetetlen élmény legyen Önöknek, ha ellátogatnak hozzánk!
Főbb szerepekben: Pintér Tibor, Buch Tibor, Vadkerti Imre, Hujber Ferenc, Hábencius György, Papadimitriu Athina, Kassai Lajos, Janza Kata, Fehér Nóra, Oláh Sándor, Csákvári Zoltán, Sipos Imre, Márkos Attila
A Magyar Lovas Színház összes lovasa és a Sziget Színház teljes társulata és tánckara.
A színházlátogatáson túl a nap egyéb programját később állítjuk össze.

Az előadás költsége 6000,- vagy 8000,- Ft/jegy és az úti költség kb. 5000,- Ft/fő.

Jelentkezni folyamatosan Tóth Tibornál 30-3373336 vagy este a 57-422-871 telefon számokon, vagy napközben személyesen a Rimóczi-kastélyban lehet.

 

A jegyet vásárlóknak jó kirándulást és szórakozást kívánok!

Jászfényszaru, 2012. március 08.

Baráti üdvözlettel:

Tóth Tibor

szervező