febe fejlec lekerekitett

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete éves közgyűlése 2012. május 22-én este a Rimóczi-kastély nagytermében került megtartásra.

fotó: Berze Lászlóné

Az egyesület tagsága megtárgyalta és elfogadta az elmúlt évben végzett munkáról szóló beszámolót, a 2011 évi közhasznúsági jelentést, a 2012 évre meghatározott főbb feladatokat és az egyesület költségvetését. Cserháti Vencelné Ellenőrző Bizottság elnökének beszámolóját a költségfelhasználásról, a közhasznú jelentés tapasztalatainak összegzését a jelenlévők szintén tudomásul vették. Az egyesületnek 2011 évben közhasznú tevékenységből 3982 e Ft bevétele és 3948 e Ft kiadása volt.

11 fő tízéves tagsága alkalmából emlékéremben részesült.

A közgyűlés - mint a „Jászfényszaruért” Alapítvány alapítója, az 1994-től működő közhasznú alapítvány kurátorainak megválasztó testülete - határozatokat hozott. A közgyűlés lemondás folytán elismerését és köszönetét fejezte ki Lantos Péter, Staár Istvánné Dobák Zsuzsanna és Rékasiné Török Judit kurátoroknak, akik a kezdetektől 18 éven át - juttatás és díjazás nélkül - részt vettek a döntéseket hozó alapítvány kuratóriumának munkájában.

A közgyűlésen jelenlévő tagok egyhangúlag a „Jászfényszaruért” Alapítvány Kuratóriumának tagjaivá Basa Évát, Kotánné Kovács Tímeát és Lajkóné Tanczikó Tündét megválasztotta.

Berze Lászlóné (Bp.) által a beszámoló közgyűlésen készített fotói a www.febe.hu honlap galériájában egyesületi események között látható

Tóth Tibor