febe fejlec lekerekitett

gyorine kit

Kitüntették Győriné dr. Czeglédi Márta polgármestert

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ), mint az ország legnagyobb taglétszámú önkormányzati érdekvédelmi szervezete 2014. június 12-én tartotta 25 éves jubileuma alkalmából ünnepi küldöttgyűlését és az annak keretében szervezett nemzetközi workshopot, Százhalombattán a Szekeres József Konferencia és Rendezvényközpontban.
A rendezvényén mintegy kétszáz polgármester, önkormányzati munkatárs képviseltette magát az ország valamennyi megyéjéből. Az eseményen részt vett Tove Skarstein, a Norvég Királyság magyarországi nagykövete is. 

A küldöttgyűlés és a workshop befejeztével plenáris ülés keretében a TOÖSZ fennállásának 25 éves jubileuma alkalmából megemlékezés, valamint elismerések, kitüntetések átadására került sor.

Schmidt Jenő, a TÖOSZ elnöke, Tab város polgármestere két hazai és két nemzetközi szervezet, szövetség vezetőinek, képviselőinek a TÖOSZ Tűzzománc Emléklap kitüntetést adott át, így; a Magyar Faluszövetségnek, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének, a Norvég Helyi és Regionális Önkormányzatok Szövetségének (KS) ás a Szlovák Önkormányzati Szövetségének (ZMOS).
A TÖOSZ Tűzzománc Emlékplakettje kitüntetést két város és három község polgármestere érdemelte ki. Így Csige Tamás Hajdúdorog, Sipos Jánosné, Rózsaszentmárton, Turcsi József, Csabrendek és Vargyai Vilmos, Uraiújfalu polgármesterei valamint Győriné dr. Czeglédi Márta Jászfényszaru város polgármestere a szövetség Jász-Nagykun-Szolnok megyei küldötteként, valamint sikeres településvezetőként az önkormányzatok érdekében több évtizeden át végzett következetes és eredményes munkájáért érdemelte ki az TÖOSZ Elnökségének kitüntetését.Az oklevelet és a Tűzzománc Emlékplakettet Schmidt Jenő a TŐOSZ elnöke adta át. Gratulálunk!

Tóth Tibor

Fotó: www.toosz.hu Fotógaléria