febe fejlec lekerekitett

{jcomments off}

Prof. Dr. Dobák Miklós úrnak, a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdaságtudományi Kar Vezetéstudományi Intézete intézetigazgató egyetemi tanárnak, Jászfényszaru Város Díszpolgárának, a FÉBE Örökös Tagjának, a Fényszaruiak Baráti Egyesületének nagy családja névében szívből gratulálunk tevékenységedet elismerő, legújabb rangos kitüntetésedhez.

 

 

dobak miklos 20151221   Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) 2001. szeptember 24-i ülésén Máriás Antal Emlékérmet alapított a neves és fáradhatatlan TDK vezető professzor tiszteletére és emlékére.
   Az ezüstérem Bognár György éremművész alkotása, amelyre Máriás Antal arcát rajzolta, továbbá a következő mondat olvasható az érmen: „Ifjú szívekben élek…”. Díszdobozban elhelyezve, névre szóló érmek kerülnek átadásra, a kitüntetésben részesülő személy neve az ezüstéremre van gravírozva. Az érmet és az odaítélésről szóló, díszmappában elhelyezett oklevelet az Országos Tudományos Diákköri Tanács elnöke adja át a kétévente megrendezésre kerülő Országos Tudományos Diákköri Konferenciazáró ünnepi ülésén, amelynek helyszíne hagyományosan a Magyar Tudományos Akadémia Díszterme.
   A felsőoktatási tehetséggondozás 2015. évi legnagyobb rendezvénysorozatának, a XXXII. Országos Tudományos Diákköri Konferenciának ünnepi záróülését tartotta az Országos Tudományos Diákköri Tanács a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében 2015. november 19-én.
A záróeseményt Szendrő Péter, az OTDT elnöke nyitotta meg, a megjelenteket Lovász László, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár (EMMI) és Csányi Attila, a Bonafarm Zrt. vezérigazgatója köszöntötte.
   Az Országos Tudományos Diákköri Tanács a Máriás Antal Emlékérem kitüntetést adományozta Dobák Miklósnak, a Gazdálkodástudományi Kar Vezetéstudományi Intézete intézetigazgató egyetemi tanárának, mint Máriás professzor szellemi hagyatéka őrzőjének és gondozójának.
  
A kitüntetés rangját az is mutatja, hogy 2001-től kétévente - az országos tudományos diákköri konferenciák évében - három nagy iskolateremtő szenior mester, köztük mindig egy gazdasági tudományokkal foglalkozó szakember részerei téli oda az OTDT. Az országban prof. Dobák Miklós közgazdászként nyolcadikként lett tulajdonosa a kitüntetésnek.
  
Az elismerésed alkalomból is, a családod körében sok boldogságot, jó egészséget és további sikereket kívánunk a felsőoktatási, kutatási és publicisztikai tevékenységedhez.

Tóth Tibor

 

Fotó: kitüntetés átadás előtti pillanatok