febe fejlec lekerekitett

Dr. Palla Gábor közgazdász – szülei, nagyszülei révén – gyökerei itt található, tagja a Fényszaruiak Baráti Egyesületének nem először tesz nagylelkű felajánlást. Dr. Palla Gabor palyazatanak nyertesei
A februári lapszámunkban tettük közzé felhívását a helyi 7. osztályos tanulóknak. Fontosnak tartotta, hogy a tovább tanulás szempontjából az év végi bizonyítvány eredménye minél jobb legyen. Ennek ösztönzésére 25.000 – 25.000 forintértékben tanulásszempontjából fontos tárgyi eszközöket (hátizsák, hasznos tanulást segítő kellékek) ajánlott fel egy leány és egy fiú számára, aki a félévi bizonyítványhoz képest minél jobb átlageredményt ér el, vagy is minél több tantárgyból a félévihez képes javít.

   Az évet lezáró értekezlet után az iskola vezetése javasoltatott tett, egy leány és egy fiú személyére, aki félévi átlagát legnagyobb mértékben túlszárnyalta.
   A tanévzáró ballagási ünnepségen június 15-én Palla Gábor megbízásából Tóth Tibor a FÉBE elnöke két volt hetedikes diáknak Kocsis Mercédesznek (a félévi bizonyítványhoz képest négy tantárgyból) és Donnert Flávió (három tantárgyból javított), adta át a megérdemelt tárgyjutalmakat. A két diáknak az év végi bizonyítványa négy illetve három tizeddel lett jobb, mint félévkor volt, melyhez gratulálunk. Bízunk bene, hogy az elért eredményeket a 8. osztályban is tartani tudják, illetve javítják, és ezzel segítik tovább tanulási esélyeiket.
Tóth Tibor
Fotó: Glonczi Rudolf