febe fejlec lekerekitett

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2013.december 17-én (kedd) du. 17 órakor a Jászberényből jövő autóbuszra jobb oldalon lévő helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk Gödöllő irányába különjárati autóbusszal a Budapesti Operettszínház (VI. Nagymező utca 17. Telf.: 472-2030) Szulák Andrea jubileumi gálaestjét két részben megnézni.

Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 21 óra 30 perc, várhatóan 22 óra 50 percre érkezünk haza.

Szulák Andrea, zenekarával, valamint a Győri Filharmonikusokkal. A koncert különleges apropója Andrea pályafutásának jubileumi évfordulója, amely alkalomból a művésznő kísérletet tesz arra, hogy egyetlen felejthetetlen estében összegezze páratlanul sikeres színész-énekesi karrierjét.
Szulák Andrea a '90-es évek eleje óta a hazai könnyűzenei élet, a színház és szórakoztató show-műsorok állócsillaga. Tökéletes technikai tudása és stílusérzéke, valamint minden képzeletet felülmúló vitalitása és dinamizmusa egyaránt kivívta a közönség szeretetét és a zenei szakma elismerését.

Közreműködött számtalan sikeres produkcióban, mint a Rapülők, a Presszó, a Hotel Menthol, A kaktusz virága, a Szép nyári nap, a Rebeccea, az Activity, a Szerencsekerék vagy az Ének iskolája.
Az OIRT Fesztivál nagydíjasa és EMeRTon-díjas művész, akit többször választottak az "Év énekesnőjévé", képviselte hazánkat a millstreeti Eurovíziós Dalfesztiválon, és aki mindeközben olyan szólólemezeket készített, mint a pillanatok alatt aranylemezzé vált "Boldogság, gyere haza", vagy éppen akkora slágereket énekelt, mint a C'est la vie.
Szulák Andrea ezen az estén nem csak zenei pályája legsikeresebb állomásait eleveníti fel, hanem kiváló humorával és közvetlen stílusával elmesélt anekdotái révén bepillantást enged számunkra a színházi világ és a show-business kulisszatitkaiba is.
Mindezek alapján bátran kijelenthetjük, hogy a 2013-as koncertévad egyik kiemelkedő eseménye lesz Szulák Andrea nagykoncertje. Legnagyobb slágerei gyönyörű színpadi környezetben, igényes hangszerelésben, kiváló zenészekből álló 50 fős zenekar tolmácsolásában csendülnek fel, közel két órán keresztül. A siker garantált!


Az előadásra
2.600,- Ft/db (földszint és emelet) helyáron tudunk jegyeket biztosítani.

Az autóbusz költség: 1.700,- Ft/fő

Jelentkezni folyamatosan Tóth Tibornál +36/30-3373336 vagy este a 57-422-871 telefon számokon lehet.

A jelentkezőknek jó szórakozást kívánok.

Jászfényszaru, 2013. november 14.

Baráti üdvözlettel:

Tóth Tibor

szervező