febe fejlec lekerekitett

Kedves Színházbarát!

 

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2023. június 14-én (szerda) 17 órakor (Gyöngyösről érkező autóbusszal) Jászfényszarun a városházától indulva a jobboldalon lévő helyi autóbuszmegállókban vesszük fel a színházbarátokat és Hatvanon át (Vadászkastély 17 óra 15 perckor és Újhatvanban 17 óra 20 perc) megy a csoport Budapestre József Attila Színházba (1134. Budapest, Váci út 63.) Együtt Egymásért Mindenkiért Jótékonysági gálaestre, az előadás 19 órakor kezdődik.

A Jászberény és Jászágó színházjegy tulajdonosokat kérem Jászfényszaru Városházához jőjenek, a biztonságos parkolás itt biztosított.

Az est során verssel, prózával, operett és musical részletekkel, tánccal, zenével szórakoztatják a közönséget.

Műsorvezetők: Kautzky Armand és Kökényessy Ági

Fellépők: Berkes János, Bodrogi Gyula, Császár Angéla, Esztergályos Cecília, Fenyő Miklós, Hegedűs D. Géza, Heller Tamás, Kállay Bori, Kiss Zoltán, Kötvélyessy Zsolt, Magyar Állami Népiegyüttes szólistái, Mészáros Árpád Zsolt, Miller Zoltán, Nemcsák Károly, Oszter Alexandra, Peller Károly, Pindroch Csaba, Sasvári Sándor, Szendy Szilvi, Szulák Andrea, Teremi Trixi, Trokán Anna, Trokán Nóra, Verebes Linda és Voith Ági

Az autóbusz költség: 3.500,- Ft/fő

A színházjegyeket az utóbuszon osztom ki, annak megfelelően ki milyen osztályú jegyet igényelt.      

Tájékoztatom, ha valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy az útiköltséget kifizetni. Ha valaki nem tud jönni, úgy pótlásában én is próbálok segíteni.

A jegy tulajdonosoknak jó szórakozást kívánok!                       

Jászfényszaru, 2023. június 07.

Baráti üdvözlettel:

                                                                                    Tóth Tibor
                                                                                     szervező