febe fejlec lekerekitett

Kedves Bérlettulajdonosok!

 Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2024. március 8-án (pénteken) 16 óra 30 perckor a Jászberényből induló különjárati autóbuszra, Jászberényben a Szent Erzsébet Kórház sarki Zöldség boltnál, majd Jászfényszarun Szent István út végén 16 óra 45 perc, Jászfényszarun 17 órakor a városházától indulva a jobboldalon lévő helyi autóbuszmegállókban vesszük fel bérleteseinket és Hatvanon át megy a csoport Budapestre József Attila Színházba (1134. Budapest, Váci út 63.) Kaló Flórián bérlet – 2023/24-es évad negyedik előadására: Ivan Menchell: Sírpiknik komédiát megnézni. Magyar változat: Parti Nagy Lajos Az előadás szövegkönyvét készítette: Guelmino Sándor és Orbán Eszter

  Szereplők: Ida: Fehér Anna Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész; Doris: Szabó Gabi; Lucille: Pikali Gerda Jászai Mari-díjas; Sam: Gazdag Tibor; Mildred: Urbán-Szabó Fanni.

  Alkotók: Díszlettervező: Ondraschek Péter; Jelmeztervező: Kárpáti Enikő; Dramaturg: Orbán Eszter; Súgó: Érsek Ádám; Ügyelő: Pethő Dávid; Rendezőasszisztens: Czipó Gabriella
RENDEZŐ: Guelmino Sándor Jászai Mari-díjas

 Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.
Miközben tartunk a magánytól, ki merünk-e lépni az ismeretlenbe, hogy új társra leljünk?
Megbocsátunk-e magunknak, ha a veszteség után újra tudjuk, újra merjük kezdeni?
Három nő évtizedes barátsága, és mindannyiuk boldogsága a tét, amikor váratlanul – vagy épp nagyon is várva... – közéjük toppan egy férfi.

 Bemutató: 2024. március 09.

 Az előadásra a 2023/24-es évadra szóló bérletét, és az útiköltséget 3200,- Ft/fő mindenki hozza magával. Tájékoztatom, ha valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy az útiköltséget kifizetni. Ha valaki nem tud jönni, úgy pótlásában én is próbálok segíteni, a +36-30-337-3336 mobilszámon hívhatnak.

A bérlettulajdonosoknak jó szórakozást kívánok!

Jászfényszaru, 2024. március 03.

Baráti üdvözlettel:

                                                                                    Tóth Tibor

                                                                                     szervező