febe fejlec lekerekitett

 

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete - Jászfényszaru Város Önkormányzata által biztosított pályázati keretéből – együtt működve a Vágó Tibor üzemeltetővel a Régi Kaszinó étterem és kávézóban zenés teliesték rendezvény sorozatot indít.
November és december hónapban egy-egy alkalommal, zenésesttel egybekötött baráti vacsorát szervez.

Derzsi Gyorgy 2014

A műsort követően a vacsora több fogásos hideg, meleg ételből áll, tetszés szerinti választással, korlátlan fogyasztással.
A program költsége vacsorával együtt 2000,- Ft, melyet jelentkezéskor kell fizetni, az italfogyasztást az est alkalmával mindenki rendelése szerint fizeti.

Az első alkalommal Zenés napló egy felvonásban november 30-án (vasárnap) 17 órakor kerül bemutatásra.Szerelmem Sárdy egyszereplős, egyfelvonásos operett, amely Sárdy János 20. századi híres bonviván életének nagyobb állomásait és legszebb dalait mutatja be egy nagymama titkos naplóján keresztül. Közben megszólal 12 népszerű dal, amiket Sárdy János hangján ismert meg a világ. Pld.: Rózsa levél, Nagy apám 20 éves volt, Londonban hej, Hej fellegek... A darab írója:Meskó Zsolt. A darab rendezője:Harangi MáriaAki játsza:Derzsi György
A második zenésestet december 28-án (vasárnap) 16 órakor Óévbúcsúztatóként, a Jászfényszaruról elkerült és elszármazott művészek műsora tesz emlékezetessé.

A kaszinói zenés estre, mint egy 110 főnek tudunk asztallal együtt helyet biztosítani. Jelentkezni a vacsora árának befizetésével, asztalfoglalással folyamatosan lehet az étteremben vagy Tóth Tibornál.
Tóth Tibor