febe fejlec lekerekitett

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete Elnöksége november 22-i ülésén többek között döntött, hogy XXII. alkalommal is megrendezi jótékonysági műsoros estet és bált.

A szokásoknak megfelelően február harmadik szombatján 21-én 18 órakor kezdődik a rendezvény. Fővédnök: Farkas Sándor, a Saturnus Kft. ügyvezető igazgatója.Az est díszvendége:Ézsiás László látássérült költő, előadóművész.

 

 

A műsorhoz hozzátartozik a műsorvezetők személye Cserháti Ági és Zsámboki Zsolt.

Huszonkettedik műsort összeállítani, a színvonalat megtartani, de újat adni már nem könnyű feladat. Visszatérő helyi művészeink most pihenek, vagy velünk szórakoznak.
Nagy részben újarcokat ismerhet meg a báli közönség így: Csonka Zsuzsanna énekművész, Derzsi György operetténekes, színész, Ézsiás László Vörösmarty-díjas versmondó, Kegye János pánsípművész.

A 90 perces műsor után jól esik a vacsora Vágó Tibor specialitásai: kacsamáj galantin kerti salátával (előétel), szűzpecsenye "Kertészné " módra (erdei gombás), baconos csirkemell aszalt szilvával töltve, vegyes köret, friss saláta, mogyoróhab gyümölcsökkel.

Az est sztárvendége Fenyő Miklós magyar rock and roll énekes műsora alatt már táncolhatnak a résztvevők, a „koronázatlan magyar rock and roll király” az est jó hangulatát teremti meg.

A báli zenét a miskolci VIDIA zenekar szolgáltatja.

Éjfélkor a hagyományoknak megfelelően tombolasorsolásra, bál szépe és udvarhölgyei cím átadására kerül sor.

Anyagi támogatást és tombola felajánlást, amely jótékonysági célra megy, köszönettel elfogadunk.

A terem dekorációját Harmathné Boros Mária végzi, virág kompozíciót Görbéné Réz Enikő állítja össze, a hangosítást Harnos Miklós biztosítja.

Szeretettel várjuk a rendszeresen részvevőket, a vissza-visszatérőket, az először idelátogatókat és az első bálozókat. A Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár nagytermében a földszinten és a galérián kisebb és nagyobb asztaloknál tudunk a rendezvényre elhelyezést biztosítani.

A belépő jegyek asztalfoglalással február 6-ig a földszinten 7000,- és 5500,- Ft/fő, a galérián 5000,- Ft/fő áron vásárolható meg. Ezt követően február 19-ig 500,- Ft/fő felárral - kedd és csütörtöki napokon 14 és 18 óra között - a Városháza alagsorában (Szabadság tér 1.) személyesen Tóth Tibornál (e-mail címen Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy +36/30-337-3336 mobiltelefonon) jelezhetik részvételi szándékukat. A jelentkezési sorrendnek megfelelően mindenki kiválaszthatja a még rendelkezésre álló helyek közül a számára legmegfelelőbbet.

A megrendelt, lekötött jegy árát lemondás esetén jótékonysági célra használjuk fel.

Felülfizetést köszönettel veszünk.

A jelentkezők február elején kapják meg a névre szóló nyomdai báli meghívót. Minden leendő vendégünknek jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást kíván a báli rendezőbizottság.

Tóth Tibor

 

febebal2015