febe fejlec lekerekitett

  Bolla János Az országgyűlési képviselők választása miatt egy nappal korában adták át a városi kitüntetéseket Jászberény Város Napja kapcsán a Lehel Film-Színházban. Budai Lóránt polgármester összesen 20 személynek – az önkormányzat által alapított tizenkét féle – kitüntetést adott át közéleti és szakmai munkájuk elismerésekét. A szerkesztőség nevében az mindenkinek gratulálunk.
   A kitüntettetek közül három személlyel városunk sok éve, évtizede közéleti és munkakapcsolatban volt és van, így őket név szerint is köszöntünk elismerésük alkalmából.    
   Jászberény Város Díszpolgára címben részesült Bolla János nyugdíjas agrármérnök, emeritus jászkapitány, a Jászság lovas hagyományainak ápolásában vállalt meghatározó szerepe, a város- és természetvédelem területén kifejtett tevékenysége, hagyományőrző munkája elismeréseként.

   Jászberény Városért – Pro Urbe érdeméremben B. Jánosi Gyöngyi posztumusz pedagógus, festőművész, a Hamza Múzeum igazgatója, a tudomány, a művészetek területén végzett kiemelkedő, eredményes munkája elismeréseként.
   Jászberény Város Sipos Orbán kulturális és művészeti díjban részesült Bugyi Gábor a Jász Múzeum kulturális szervezője, eredményes, magas színvonalú szakmai tevékenysége elismeréseként.
   Bolla János és Bugyi Gábor és valamennyi kitüntetett további munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk!
Tóth Tibor