febe fejlec lekerekitett

Palócz Attila 1 Dr. Palócz Attila (1973-) a helyi születésű Palócz Sándor és László Rozália szülők gyermekeként született. Már óvodásként vadászjelmezt öltött. Jogi diplomáját a Szegedi Tudományegyetemen szerezte. 2001-ben házasságot kötött Hadházi Angélával, három gyermekük született Csenge (2005.), Csongor (2008.) és Hanna (2011.). A BM állományában három évtizede dolgozik.

   2003-ban nyert felvételt a Jászvényszarui Vadásztársaságba, 2015-ben a társaság elnökének választották. A taglétszám 25 fő, a vadászati terület Jászberény, Pusztamonostor és Jászfényszaru közigazgatási területéből 3300 hektár. Családjával Gödöllőn él.
   A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Vadászszövetség (ötszáz vadászonként egy főt terjeszthet fel) az elmúlt évben dr. Palócz Attila elnököt javasolta Nimród Vadászérem kitüntetésre az Országos Magyar Vadászati Védegylethez. A kitüntetést a jogelőd a Magyar Vadászok Országos Szövetsége (MVOSZ) 1969-ben alapította.
   Az éremmel járó oklevélen szerepel, hogy „Dr. Palócz Attila részére a vadgazdálkodásban, a vadászatban és a vadászati kultúra ápolásában végzett példamutató munkájáért Nimród Vadászéremben részesült” Az okmányt Dr. Semjén Zsolt elnök és Pechtol János ügyvezető elnök írta alá.
   2023. január 7-én, Attila névnapon, születésének 50 évében vadászat befejezésével Varga Balázs titkár a vadász társak jelenlétében adta át a kitüntetést, amely egyben a közösség elismerését is jelenti.

Nimród érem Nimród érem Dr Palócz


Tóth Tibor